Over Ons DKD

In de bouwsector werken we samen met tal van gerenommeerde bedrijven en leveren we met diversiteit en expertise voltooide projecten op.

Follow Us On Social

Datum
Categorie
Renovatie

DKD Annemers: Uitgebreide Badkamer- en WC-Renovatieproject

DKD Annemers, een klantverzoek volgend, heeft een uitgebreide renovatie van de badkamer en WC uitgevoerd. Het project begon met de volledige sloop van de bestaande badkamer en WC. Tijdens deze sloopfase werden oude tegels, armaturen en andere inrichtingen zorgvuldig verwijderd en werd de ruimte schoongemaakt. Het puin dat hierbij vrijkwam, werd verzameld en afgevoerd.

Vervolgens begonnen we met de renovatiewerkzaamheden. De muren en plafonds werden gestuukt en geschilderd, waardoor de hele ruimte klaar was voor zijn nieuwe uiterlijk. Deze fase benadrukte het esthetische aspect van het project en gaf de vernieuwde ruimte een frisse en schone uitstraling.

In de laatste fase van het project werden alle badkamer- en WC-onderdelen vernieuwd. Nieuwe toiletten, wastafels, douchecabines en andere noodzakelijke onderdelen werden zorgvuldig geïnstalleerd. Deze vernieuwing zorgde voor een complete functionele en visuele transformatie van de ruimte.

Het gehele renovatieproces werd op video vastgelegd, zodat onze klanten elke fase van het project konden zien. Deze video toont de kwaliteit van ons vakmanschap en de details van het transformatieproces. In dit project hebben we functionaliteit en modern design gecombineerd om aan de wensen en behoeften van onze klant te voldoen.