Over Ons DKD

In de bouwsector werken we samen met tal van gerenommeerde bedrijven en leveren we met diversiteit en expertise voltooide projecten op.

Follow Us On Social

 

Duurzaamheid

Sterke basis,
duurzaam resultaat

Duurzaamheid betekent voor ons veel meer dan alleen duurzaam bouwen. Wij richten ons op langdurige relaties met tevreden klanten en zowel bestaande als nieuwe partners. Bewust investeren we in het werkplezier van onze vakmensen, om hen voor lange termijn aan ons te binden. Wij geloven sterk dat dit de sleutel is tot een duurzaam resultaat voor u, onze opdrachtgever.

In onze projecten leveren we advies over ecovriendelijke oplossingen, zoals groene muren en daken, energieneutrale gebouwen, en woningen met nul-op-de-meter, waar we een tienjarige garantie voor energieprestaties op geven. We werken ook voortdurend aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van onze eigen bouwactiviteiten. Als een ISO 14001-gecertificeerde aannemer gespecialiseerd in milieubeheer, zetten we ons in voor de voortdurende verduurzaming van onze bedrijfsvoering en bieden we ondersteuning bij het duurzaam certificeren van uw projecten.