Over Ons DKD

In de bouwsector werken we samen met tal van gerenommeerde bedrijven en leveren we met diversiteit en expertise voltooide projecten op.

Follow Us On Social

Bij DKD Aannemers zijn we trots op het aanbieden van prefab bouwoplossingen, een prominente moderne bouwmethode. Prefab bouw biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele bouwtechnieken en wij benutten deze voordelen optimaal om uw projecten te realiseren.

Kenmerken van Prefab Bouw:

  • Snelle Installatie: Dankzij de snelle montage van in de fabriek voorbereide onderdelen, wordt de bouwtijd aanzienlijk verkort.
  • Kosteneffectiviteit: Gestandaardiseerde productie en verminderde arbeidskosten verlagen de totale kosten.
  • Milieuvriendelijk: Prefab bouw vermindert afval en verhoogt energie-efficiëntie, waardoor de ecologische impact wordt geminimaliseerd.

Prefab Bouw met DKD Aannemers:

  • Aanpasbare Ontwerpen: Wij bieden op maat gemaakte ontwerpen die zijn afgestemd op de behoeften en voorkeuren van onze klanten.
  • Hoogwaardige Materialen: We gebruiken hoogwaardige materialen en moderne productietechnieken om duurzame en esthetische structuren te bouwen.
  • Professioneel Beheer: We bieden professioneel projectmanagement en uitstekende klantenservice in elke fase van uw project.

Prefab bouw is een uitstekende keuze voor zowel individuele woningen als commerciële projecten. Bij DKD Aannemers kijken we ernaar uit om u te ondersteunen bij elke stap van uw project. Neem contact met ons op om de droom van uw prefab gebouw te realiseren.