Over Ons DKD

In de bouwsector werken we samen met tal van gerenommeerde bedrijven en leveren we met diversiteit en expertise voltooide projecten op.

Follow Us On Social

Datum
Categorie
Renovatie

In Amsterdam ontdekte de familie Çakır een waterlek in het plafond van de eerste verdieping van hun huis, maar ze konden de bron van het lek niet lokaliseren. Ze namen contact op met DKD Aannemers Bedrijf voor hun bouwproject en renovatiebehoeften. Tijdens onze inspectie ontdekten we dat het lek zich achter de douchemuur in de badkamer bevond. Voor de renovatie moesten we een deel van de tegels van deze muur verwijderen. Op verzoek van onze klant hebben we alle tegels in dit gebied verwijderd. Na het oplossen van het waterlek hebben we de muur opnieuw opgebouwd met nieuwe tegels, gekozen door de klant en passend bij de structuur van het huis.

De voortgang van onze renovatiewerkzaamheden en andere aanpassingen in de badkamer zullen in onze volgende update gedeeld worden. We kijken er naar uit om u de uiteindelijke resultaten van dit bouwproject te laten zien.