Over Ons DKD

In de bouwsector werken we samen met tal van gerenommeerde bedrijven en leveren we met diversiteit en expertise voltooide projecten op.

Follow Us On Social

Datum
Categorie
Renovatie

Stelt u zich voor: een drijvend huis op de betoverende waterwegen van Amsterdam, gerenoveerd door DKD Aannemers Bedrijf.

In dit unieke project hebben we de badkamer van het huis volledig vernieuwd, geheel volgens de wensen van onze klant. We hebben de oude structuur afgebroken en opnieuw opgebouwd met moderne en duurzame materialen. Het interieur is getransformeerd naar een moderne en functionele stijl. Elk detail, van schilderwerk tot een stijlvol bad, van een functionele douche tot een elegante wastafel, is zorgvuldig gekozen en geplaatst. Aan het einde van het project hebben we met een drone de indrukwekkende buitenkant van het huis op de gracht vastgelegd, om deze unieke transformatie te documenteren. Bij DKD Aannemers Bedrijf hebben we in elke fase van dit project kwaliteit en esthetiek vooropgesteld. We hopen dat onze klant veel plezier beleeft aan de nieuwe badkamer.